Om os

NaturGrafikTM er et dansk billedbureau med speciale i natur og dyreliv. Bureauet startede tilbage i 2001, hvor de første digitale billeder blev publiceret på en hjemmeside. I dag er vi et team af entusiastiske fotografer, der konstant er på opdagelse i naturens verden. NaturGrafik er en del af VisitNATURE mediegruppen, hvis mission er at "sætte fokus på jordens biologiske mangfoldighed samt at introducere til naturens fantastiske verden".

Etiske standarder
Vores fotografer er forpligtiget til at fastholde høje etiske standarder når vi arbejder i felten. Hensynet til vores motiver - de vilde dyr og fugle, økosystemer, koralrev m.m. vejer tungt. Det er en god fornemmelse at blive belønnet med det helt rigtige billede, men det er en endnu bedre følelse, at være i stand til at forlade scenen med de rette "skud i kassen" uden at motivet har opdaget fotografens nærvær. Vi tilstræber altid at minimere vores påvirkning af de naturlige omgivelser vi arbejder i .

Foto for naturbevarelse
Vi stiller gratis billeder til rådighed for grønne organisationer, der arbejder for naturbevarelse. Desuden donerer VisitNATURE årligt en del af overskuddet fra NaturGrafiks billedsalg til naturformidlende og naturbevarende formål.

Simpelt koncept
Vores billeder bruges i dag i flere europæiske lande, USA og Australien. Konceptet er simpelt: Kvalitetsbilleder til lavpris - leveret pr. email eller direkte download.

Passion er nøglen! Vi elsker at udforske naturens elementer og opdage verden omkring os.

At fotografere vilde dyr i deres naturlige omgivelser handler om at opdage, se, lytte, og lære. Det handler også om at fortælle en historie. En visuel historie, der hjælper os til at forstå naturens kraft, rigdomme og værdier.

Det er ikke uden stolthed, at vi tilbyder medier, redaktører og webmastere en fordelagtig mulighed for at vise naturens vilde vidundere.

NaturGrafik
VisitNATURE media
Bygholmvej 71
Vesløs, 7742
Denmark

Kontakt os