Fotografering af friluftsliv i felten…

Fotografering af “mennesker i naturen” er en særlig niche. Friluftsliv er populært som aldrig før. Vi er selv aktive udemennesker og har lavet mange fotosessions med test af grej, outdoor-beklædning og aktiviteter i naturen.

NaturGrafik var i de unge år, der går tilbage til 2002, et lille selvstændigt billedbureau med fokus på naturfotografering. I dag er NaturGrafik en del af VisitNature-familien og leverer primært billedmateriale til vores egne hjemmesider og webmagasiner.

Da vi i dag er under samme hat bliver det også lidt Tordenskjolds soldater, i positiv forstand, der arbejder bredt på alle vores medieplatforme. Det giver til gengæld god indsigt, forståelse og balance mellem tekst og billeder.

Jægere på vagt, vandrere med rygsæk, mad over bål…

Vi har efterhånden lavet en del udelivsbilleder – primært fra den danske natur. Natur og friluftsliv er et populært nicheområde, hvor rigtig mange af NaturGrafik’s billeder kan ses i naturmagasinet NaturGuide.dk, der tester grej og udstyr til et aktivt udeliv.

Som frilufts-entusiaster er vi ofte i felten og overnatter i det fri – og her er det jo oplagt også at skildre de situationer, hvor kaffen koges over bål eller teltet sikres mod blæsten. De bedste billeder fås, alt andet lige, når situationen er ægte.

Vi er ikke bange for at blive våde, beskidte, svede eller fryse. Når vi er på tur bruger vi udstyr og beklædning som det er tiltænkt – ude i naturen.
Vi sover i soveposen, vandrer i støvlerne og skærmer os mod vejret. Og kameraet er med – af og til i vandtæt emballage. Derude får vi de rigtige billeder!

NaturGrafik leverer billedmateriale til forskellige instagram-profiler.