Outdoor Images fra NaturGrafik

Aktive udefotograferVi er ikke kun fotografer, men også selv aktive brugere i naturen - som lystfisker, jæger, dykker, naturguide m.m. Vi er derfor på hjemmebane når det handler om at fotografere mennesker i naturen.

En februar-nat i skoven

Det var koldt, men vindstille – og udsigt til stjernerne. Egentlig var missionen at teste en Carinthia-sovepose og noget Aclima-uldundertøj i samarbejde med netmagasinet NaturGuide.dk. Men det blev mere end det. En fantastisk nat i ulveskoven, intense naturoplevelser – og en hel masse, stemningsfyldte billeder… 

Madlavning i felten

Rigtige situationer...

...giver de bedste billeder

“Det begyndte at dufte godt. Bjarke var ved at tilberede noget af kødet fra den gemse vi havde skudt…
Vi havde været tidligt oppe. Ahh, hvilken frihed at strække kroppen under teltdugen – og vinke med tæerne efter at de var blevet befriet fra de varme vandrestøvler…”

Vild med vand

Voldsom styrtregn uden at blive våd. Man fristes til at sige at “der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning” Regntøjet stod sin prøve!

Fit for forsiden

Med en bjergjæger på jagt

Højt oppe i et besværligt terræn fulgte en af NaturGrafik’s fotografer en jæger på jagt. På en gang skulle jagten portrætteres – uden at fotografen måtte forstyrre selve jagten. De forskellige fotosessions i bjergene endte senere med bl.a. to forsider – både til det danske magasin “Jæger” og 100-års jubilæumsudgaven af det engelske magasin “Sporting Rifle”. 

Vinter vejr

Familietid i naturen.  

Om lidt er kaffen klar...

Kogekaffe i strandkanten

Det knitrer og gnister fra den krydsskårede granpæl, der fungerer som kogeplade i strandkanten. Det begynder at dampe fra kedlen. Solen er netop gået ned og det er blevet køligere. Nu skal det gøre godt med en kop kaffe…

Aften ved åen...

Der er ikke noget større end at fange sin første fisk. Håbet om en aborre eller måske en gedde?