Handelsbetingelser

Brugeraftale og handelsbetingelser

Tak fordi du handler hos NaturGrafik. Se venligst vores handelsbetingelser herunder

Licens
Når du køber billedmateriale hos os køber du en licens til at bruge fotoet til din publikation, hjemmeside m.m. Licensholderen (person eller firma) er berettiget til at bruge det erhvervede foto gentagne gange (Royalty-Free Conditions). Foto(s) kan dog ikke bruges til udleje, lease eller direkte videresalg til 3. part uden vores skriftlige tilladelse.
Du kan derfor ikke direkte sælge eller bortgive foto(s) som et ubehandlet, digitalt produkt, hverken individuelt eller i en samling af fotos. Det er kun tilladt at videresælge i form af bearbejdede produkter som billedmaterialet er en del af, herunder som plakater, postkort og andet tryk af billederne.

Garanti og ansvar
Vi påtager os intet ansvar i forbindelse med fotoets brug og publicering. Herunder fotoets afbilledning af eventuelle varerettigheder. Du har selv ansvaret for materialets brug i forbindelse med publicering.
Inden brug af fotoet skal du selv sikre dig at fotoet opfylder dine tekniske krav til brug (opløsning, farveskema m.m.).

Levering
Levering sker i henhold til det valg du har foretaget ved bestilling. I de fleste tilfælde sker leveringen som direkte download fra vores online billedarkiv.

Reklamation
Er der fejl i forbindelse med din leverance, forsendelsesskader eller andet, bedes du snarest kontakte NaturGrafik.