Vilkår for anvendelse

Licens & vilkår
Når du køber et foto hos os køber du en licens til at bruge fotoet indenfor din virksomhed/virke f.eks. til en publikation, hjemmeside, reklamebrug m.m. Licensholderen (person eller firma) er berettiget til at bruge det købte foto så mange gange det ønskes (Royalty-Free Conditions). Foto(s) må dog ikke bruges til udleje, udlån eller direkte videresalg til 3. part. Du kan derfor ikke videresælge eller bortgive foto(s) som et selvstændigt produkt, hverken individuelt eller i en samling af fotos. Det er dog tilladt at videresælge bearbejdede produkter, f.eks. i form af kollager, plakater og postkort og andet tryk af billederne. Fotos kan desuden anvendes ubegrænset i merchandises.

Kildeangivelse
Det er et krav at der anføres kildeangivelse ved brug af foto(s) i redaktionel sammenhæng (medier; aviser, blade, tv, hjemmesider m.m.), medmindre andet forinden er aftalt. Angiv venligst byline således: fotografnavn/NaturGrafik. Er fotograf ikke angivet ved køb angives blot "foto: NaturGrafik" (Engelsk NatureGraphics). Alternativ tekst (alt text) kan accepteres på hjemmesider uden billedtekst. Kildeangivelse kan undlades, hvor materialet indgår som en del af et webdesign, merchandises, reklametryk, logoer eller i en betydelig redigeret form. Er du i tvivl, så kontakt os.

Garanti og ansvar
Vi påtager os intet ansvar i forbindelse med fotoets brug og offentliggørelse. Herunder fotoets afbilledning af mennesker og varemærker. Du bærer således selv ansvaret for at fotoet ikke er krænkende i forbindelse med offentliggørelse.
Inden brug af fotoet skal du sikre dig at billedet imødekommer dine krav til billedets brug (opløsning, skarphed m.m.) da vi ikke påtager os ansvar for billedets tekniske tilstand til netop dit formål (selvom vores billeder er kendetegnet ved høj kvalitet).